Deschiderea oficială a Cuibului Democrației din Târgu-Jiu

422

Fundația Progress și Biblioteca Județeană “Christian Tell”Gorj vă invită să luați parte la Conferința de presă privind deschiderea oficială a Cuibului Democrației din Târgu-Jiu, o “agoră” comunitară amenajată în spațiul bibliotecii de către voluntarii proiectului “Al Treilea Spațiu al Cetățeniei Active”.

Cuibul Democrației din Târgu-Jiu se înscrie într-o rețea de alte cinci cuiburi ce vor fi lansate până la mijlocul lunii iulie în bibliotecile publice din Deva, Cluj-Napoca, Brașov și Suceava. Inspirate de “cuibul lecturii” creat de Mark Reigelman, Cuiburile Democrației din România sunt medii, ambiente sau chiar instalații amenajate de către voluntarii locali (devenind, astfel, expresia creativității acestora) ce se deschid apoi comunității largi pentru a încuraja și susține practicarea valorilor democrației prin dialog, întâlnire, schimb de idei și participare activă.
Mai multe detalii puteți afla participând la Conferința de presă ce va avea loc mâine, 30 Iunie 2015, ora 10.00, la sediul Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj.
În cadrul evenimentului, membrii echipei de proiect și voluntarii Fundației Progress vor prezenta etapele amenajării Cuibului, dotările și funcționalitatea acestuia, precum și programul de activități ce vor fi organizate în data de 2 Iulie 2015, pentru a atrage atenția publicului larg asupra acestui spațiu inedit.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here