Deputatul Văcaru intră în cursa pentru Consiliul Județean

1013

Deputatul Alin Văcaru va candida la șefia Consiliului Județean Gorj. Președintele Pro România Gorj și-a asumat candidatura, spunând că un lider de partid are această responsabilitate.
„Am discutat inclusiv la București, cu colegii mei din Biroul Executiv, despre candidatura la Consiliul Județean Gorj. Este și normal să fac acest lucru, pentru că un președinte de partid își asumă o astfel de responsabilitate”, a anunțat Văcaru. Parlamentarul spune că și-ar fi dorit să se confrunte în această bătălie electorală cu șefii PSD, PNL sau USR Gorj.
„Vreau să-l felicit și pe domnul Davițoiu, că am înțeles că va fi candidatul PMP la Consiliul Județean. Aș fi vrut să-i văd și pe Dan Vîlceanu, Mihai Weber și Radu Miruță, să vedem cum ne apreciază oamenii în aceste alegeri. Împreună cu echipa mea lucrăm la un master plan pentru județul Gorj. Am cerut date la Consiliul Județean să văd ce investiții au fost făcute în ultimii patru ani în Gorj, să văd câți bani s-au cheltuit”, a mai spus Alin Văcaru. Președintele Consiliului Județean, social-democratul Cosmin Popescu, îi va avea contracandidați pe Iulian Popescu (PNL), Nicolae Davițoiu (PMP), Alin Văcaru (Pro România) și Marius Hoară (USR).
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Un om bătăios care cu siguranță că va miza pe dezvoltarea orașului care din păcate a sărăcit mult în ultimul timp. E un oraș rămas mult în urma care la ora actuala nu te atrage cu nimic și în special pe tineri care cum bine știm sunt viitorul nostru. Succes și speram sa ajungeți președinte de CJ sa puței schimba fata orașului, sa trăim și sa ne bucuram toți de un oraș înfloritor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here