Deputatul Văcaru îi conduce la altar pe procurorul Bertha și pe soția sa, Marcela! Petrecerea de nuntă, fastuoasă și cu artiști de renume

11681

Carmen de la Sălciua, Olguța Berbec, Roberta Crintea, Teodora Pană și Mira de la DJ Project cu bandul acesteia sunt doar câțiva dintre artiștii de renume care vor anima atmosfera la petrecerea de nuntă a procurorului Cristian Bertha de la Parchetul Tribunalului Gorj cu aleasa inimii sale, Marcela. Nunta va avea loc duminică, pe 23 februarie, petrecerea fiind organizată la Complexul Riviera al Anna Evens. Nașii celor doi soți sunt deputatul Alin Văcaru și soția acestuia, Iustina.

Anul trecut, în luna aprilie, fostul șef al DNA Târgu-Jiu, Cristian Berha și Marcela spuneau un DA hotărât în fața ofițerului de stare civilă.
La nici un an de la căsătoria civilă, cei doi soți, trecuți prin mai multe probleme, au decis că a venit timpul să răspundă la fel și în fața lui Dumnezeu. Căsătoria religioasă a celor doi va avea loc la Biserica Sf.Nicolae din Târgu-Jiu iar petrecerea de nuntă va avea loc la unul dintre corturile Anna situate în noua locație-Riviera.
Petrecerea se anunță fastuoasă, în jur de 300 de invitați fiind chemați să petreacă alături de cei doi soți. Dansatoare orientale vor anima atmosfera, în timp ce artiști cunoscuți vor cânta pentru invitații de calitate chemați la eveniment.
Carmen de la Sălciua va cânta la Riviera, urmată de Olguța Berbec, Teodora Pană, Roberta Crintea, apropiate ale miresei, în timp ce Mira va încălzi atmosfera cu hiturile sale.
La cununia civilă, Marcela Bertha a purtat o creație a designerului Ana Radu, dar rămâne de văzut cât de încântătoare și specială va fi rochia pentru evenimentul de duminică.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here