Deputatul Morega a împins bani pentru tot Colegiul I şi pentru localităţile vecine

259

moregaParlamentarul independent de Gorj, Dan Ilie Morega, susţine că a ajutat toate localităţile de pe colegiul său indiferent de culoarea politică a edililor locali care le conduc pe acestea. ,,Nu am sprijinit doar unele localităţi din Colegiul I, ci am ajutat şi altele din afara colegiului.

Vorbesc de localităţile conduse de liberali dar şi de alţi primari, deoarece am obligaţia morală de a continua finanţarea obiectivelor pe Ordonanţa 7/2006”, a explicat Morega, care a menţionat că nu acelaşi lucru se poate spune de colegii săi de Parlament, trimişi de gorjeni la Bucureşti ca să le apere interesele.

,,În trimestrul I am insistat foarte mult pe lângă oficialii guvernamentali ca să continue finanţarea obiectivelor care au început în urmă cu câţiva ani, mai precis în 2006-2007, mai ales că există lucrări realizate şi neachitate. Acest lucru este menit să pună în mişcare firmele private care au lucrat şi care într-un fel sau altul şi-au suspendat activitatea intrând într-o situaţie necorespunzătoare, fie şi-au disponibilizat foarte mulţi salariaţi pe care îi aveau. Astfel, din totalul de 17 localităţi care prin HG 192 din 14 martie 2011 au primit finanţări pe Ordonanţa 7, zece sunt din Colegiul I şi sunt localităţi liberale. Mai precis 7 sunt din colegiul I, dacă avem în vedere că sunt şase colegii”, a completat Morega.

Nu mai candidează pentru şefia CJ Gorj

Deputatul a menţionat de asemenea de întâlnirile cu membrii Guvernului pe care le-a avut pentru a-şi impune proiectele pentru Gorj. ,,Am avut o întâlnire cu premierul Boc şi am discutat aceste probleme. În cuvântul dumnealui una din propunerile mele de a moderniza DN 67C Târgu-Jiu- Apa Neagră-Baia de Aramă-Herculane a fost scos în evidenţă, printre altele, în cuvântul pe care l-a avut premierul Boc la vizita sa în Gorj”, a declarat Morega care susţine că nu îl mai interesează vreo candidatură la şefia Consiliului Judeţean Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here