Deputata Khraibani îşi realizează promisiunile la Motru

449

Deputatul USL pe Colegiul 4 Motru, Camelia Khraibani şi-a ţinut cuvântul faţă de electorat şi şi-a dus angajamentul la final. Cel puţin asta a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, difuzat în urma întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta.

Khraibani a obţinut promisiunea că din toamnă va fi introdusă ruta trenului personal Motru – Craiova. ,,Aşadar, din luna septembrie a acestui an va circula o garnitură cu 2 vagoane, având două rute pe zi Motru – Craiova – Craiova – Motru, dar care va circula în regim privat”, se arată în comunicatul de presă.
Deputata a anunţat acest lucru şi sâmbătă, când a fost prezentă la Zilele Municipiului Motru.
Reamintim că trenul personal a fost scos anul trecut în luna februarie, pe motiv că nu era rentabil.

Demers pentru sănătate
De luna viitoare, în Motru, vor fi aduse şi două computere tomograf care fac colonoscopie şi bronhoscopie virtuală, singurele de acest gen din regiunea Olteniei. În urma repetatelor discuţii purtate de Camelia Khraibani cu mai mulţi reprezentanţi ai firmelor de aparatură medicală, s-a stabilit ca o societate privată din Bucureşti să aducă cele două CT-uri. Spitalul Municipal Motru va încheia contract cu Casa Judeţean de Asigurări de Sănătate Gorj, astfel încât un număr de persoane să beneficieze gratuit de serviciile acestor computere. În acest fel, locuitorii Gorjului nu vor mai fi nevoiţi să plece în alte judeţe pentru investigaţii medicale.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here