Demonstraţii practice marca Elpreco, la Târgu-Jiu

896

Firma Elpreco din Craiova a susţinut, joi, 5 septembrie, în parcarea hypermarketului Kaufland din Târgu-Jiu, o serie de demonstraţii practice, pentru a prezenta avantajele utilizării BCA-ului Elpreco la construcţia de case. Acest eveniment face parte din campania “BCA pentru CASA ta”, organizată de Elpreco, în parteneriat cu compania Lafarge, campanie desfăşurată în Oltenia.

Persoane din public au fost invitate să ia parte, efectiv, la demonstraţiile ce au arătat calităţile BCA-ului fabricat la Craiova. Astfel, s-a pus în evidenţă excelenta eficienţă termică, izolarea fonică, dar şi uşurinţa şi rapiditatea construirii cu acest material de zidărie. Acestea au fost, de fapt, şi principalele cerinţe pentru un material de zidărie, exprimate de publicul prezent.
În condiţiile limitării resurselor energetice şi creşterii constante a preţului acestora, a avea o casă eficientă energetic, este o asigurare a viitorului copiilor noştri, precum şi a sănătăţii lor. Alte proprietăţi ce au fost prezentate prin demonstraţii au fost rezistenţa BCA-ului la lovire şi rezistenţa la foc, fiind un material ce nu arde şi nu întreţine arderea. Totodată, participanţii au avut posibilitatea de a se înscrie la tombola ce are ca premiu un camion de BCA.
Elpreco este o firmă etalon a Olteniei, de 50 de ani producând materiale de construcţii atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru infrastructură. Vorbim aici de sistemul de zidărie din BCA, sistemul de învelitori din beton, sistemul de pavaj şi sistemul de canalizare.
Elpreco face parte din 2007 din grupul irlandez CRH, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii din lume.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here