Dedeman angajează femei de serviciu cu liceu de specialitate

1036

Dedeman a început de câteva săptămâni să selecteze personal pentru magazinul de la Târgu-Jiu. Deşi centrul comercial specializat în produse de bricolaj încă nu este gata, reprezentanţii magazinului vor să fie siguri că aleg cei mai pregătiţi angajaţi pentru acesta. Drept dovadă chiar şi pentru cele trei posturi vacante de femeie de serviciu, pentru care există o concurenţă serioasă, angajatorul cere studii liceale, mai precis liceu de specialitate.

Dedeman va angaja în perioada următoare aproximativ 140 de gorjeni pentru magazinul pe care îl va deschide la Târgu-Jiu. Se vor face angajări pentru următoarele posturi: agenți de securitate, casieri, femei de serviciu, funcționari informații clienți, lucrători gestionari, manipulanți mărfuri, operatori dispecer sisteme de monitorizare, operator introducere date în calculator, șoferi, stivuitori și 80 de vânzători. CV-urile se pot depune pe site-ul firmei Dedeman sau la sediul AJOFM Gorj.
În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare şi gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădină, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

femei de serviciPersonalul Carrefour Târgu-Jiu, instruit la Bucureşti
În paralel cu Dedeman, şi reprezentanţii Carrefour selectează personal în vederea angajării la magazinul din Mall Shoping City, aflat la acest moment într-un stadiu avansat, în ceea ce priveşte construcţiile. De asemenea o parte din personalul deja recrutat pentru Carrefour a fost trimis la Bucureşti pentru instruire. Aceştia vor învăţa de la angajaţii cu ştate vechi cum să gestioneze raioanele, ce înseamnă evidenţă de stocuri, promovare produse, până la a face inventar.
Andrada Bărăitaru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here