Debutează o nouă ediție a concursului naţional de eseuri „Economia privită prin ochii mei”

570
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va organiza astăzi, 31 mai, cea de-a IV-a ediţie a concursului național de eseuri ,,Economia privită prin ochii mei” cu scopul de a promova educația economică în contextul unei dezvoltări durabile.

Concursul este dedicat liceenilor care doresc să îşi prezinte viziunea creativă asupra economiei și a implicațiilor acesteia în viața individului și în societate într-un cadru specializat de cunoaştere în care schimbul de informaţii să fie valorificat. Libertatea ideilor, efortul de căutare a adevărurilor esențiale despre lume și viață și onestitatea cercetării sunt valori ce ghidează spațiul academic fiind, totodată, și pilonii de dezbatere în cadrul acestei sesiuni de eseuri.
La acest eveniment ştiinţific şi-au anunţat participarea elevi din diferite unități de învățământ din ţară (Timişoara, Târgu-Jiu, Roman, Câmpina, Rovinari, Turceni, Fărcășești). Autorii tuturor eseurilor participante vor primi certificate de participare, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate. Desfăşurarea unui eveniment la cote de exigenţă specifice unor standarde ridicate se bazează pe sprijinul valoros oferit de către sponsori. În acest sens, comitetul de organizare a celei de-a patra ediţii a concursului ,,Economia privită prin ochii mei” a fost sprijinit de S.C. Artego S.A.
Facultatea de Ştiinţe Economice adresează o invitaţie de a participa la eveniment tuturor celor care consideră că pot susţine demersul întreprins: specialişti din toate domeniile de activitate, reprezentanţi ai instituţiilor publice, mass-media, ONG-urilor şi mediului de afaceri, considerând că numai în echipă putem construi fundaţia unui viitor sigur şi prosper, iar responsabilitatea ne revine tuturor.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here