De pe 16 aprilie, DPPS Târgu-Jiu împarte tichetele sociale!

713

Conducerea Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu a dat, marţi, comandă de tichete sociale ce le vor fi împărţite familiilor cu venituri mici, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Perioada de depunere a cererilor pentru acordarea de tichete sociale familiilor cu venituri nete de maxim 400 de lei s-a încheiat vinerea trecută. Acum, reprezentanţii DPPS Târgu-Jiu au înaintat comanda în vederea tipăririi tichetelor, urmând ca acestea să le fie împărţite beneficiarilor din data de 16 aprilie.
„Vinerea trecută a fost ultima zi când s-au mai putut depune solicitări în vederea acordării acestor tichete.
DPPS Târgu-Jiu a dat, marţi, comandă pentru tipărirea acestora, iar din data de 16 aprilie, tichetele vor ajunge în posesia beneficiarilor.
Se va acorda un tichet pe membru de familie, valoarea fiecărui tichet fiind de 40 de lei. În total, vor fi acordate 721 de tichete sociale”, a declarat Anamaria Giurea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu- Jiu.
Valoarea unui tichet este de 40 de lei şi se acordă tuturor membrilor din cadrul familiei beneficiare. Pentru acordarea tichetelor de Paşte, DPPS Târgu-Jiu are alocat un buget de 50.000 de lei, pentru un număr maxim de 1.250 de tichete.
Tot în preajma Sărbătorilor Pascale, DPPS Târgu-Jiu va acorda şi mese festive, cu bucate specifice, beneficiarilor care iau masa la Cantina de Ajutor Social Târgu-Jiu, precum şi celor cazaţi la Centrul Social de Urgenţă – Casa Iris.
În acest ultim caz, există un buget alocat de 500 de lei pentru masa festivă de Paşte.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here