De negăsit

596
disparutBăiatul de 19 ani care a dispărut de acasă în noaptea de 28 spre 29 ianuarie este căutat, în continuare, de poliţişti dar şi de către membrii familiei, care nu îşi explică ce s-ar fi putut întâmpla cu fiul lor.

Marius Daniel Popescu, în vârstă de 19 ani, din Târgu–Jiu, a fost dat dispărut de către părinţii săi în ziua de 29 ianuarie. Se pare că băiatul a plecat de acasă cu o seară înainte, fără să îi anunţe şi nu a mai revenit. disparut (2)După sesizarea dispariţiei, poliţiştii i-au interogat pe toţi cei care ar fi putut prezenta o pistă, însă nu s-a aflat nimic, până acum. Ieri, oamenii legii au mers şi la facultatea la care Marius Daniel este student şi au vorbit cu colegii acestuia şi, de asemenea, au lipit afişe cu fotografia sa. „Am lipit afişe inclusiv în Gară, în facultate şi am postat şi pe site-ul nostru. Am vorbit cu cei din cercul lui de prieteni dar nimeni nu ne-a putut oferi vreo informaţie. Nici părinţii nu îşi explică gestul acestuia”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică.
Nu avea probleme cu nimeni
Băiatul nu se certase cu nimeni şi nu avea probleme nici la facultate, aceste lucruri făcând dispariţia sa şi mai de neînţeles. Marius Daniel are o înălţime de 1,70-1,75 metri, greutate aproximativ 55-60 kg, ten deschis, păr şaten, faţă rotundă, ochi verzi, buze groase. Potrivit părinţilor, la data dispariţiei este posibil să fi fost îmbrăcat cu pulover bleumarin cu fermoar, pantaloni de trening de culoare albastru închis, încălţat cu pantofi tip sport de culoare neagră cu dungi albe, din piele.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here