De ce a sărit Bejinariu la gâtul lui Tatomir? Viza și liberalul postul de director la Resurse Umane!

1859

Sindicalistul Bogdan Bejinariu, din CE Oltenia, totodată, secretar general al PNL Târgu-Jiu, a avut, vineri, o ieșire neinspirată la adresa ultimei numiri din companie, cea de director de Resurse Umane, post ocupat de Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru. Bejinariu, care figura la finalul anului, în cărți, pentru postul vacant, a atacat, mai exact, pe un post de radio numirea respectivă, cu mențiunea că aceasta nu este asumată de PNL Târgu-Jiu, organizație condusă de Marcel Romanescu, șeful său politic, Bejinariu fiind secretar general la organizația municipală.

,,PNL Târgu-Jiu se delimitează de absolut numirile făcute, nu numai în Complexul Energetic Oltenia, ci și în serviciile deconcentrate!”, a spus, vineri, Bejinariu. Asta pe motiv că liberalii promovați în ultimul timp nu au fost văzuți la organizație. ,,Din numirile făcute la CEO nu cunosc decât două persoane” a spus Bejinariu, cu mențiunea că alte propuneri pentru CEO de la organizația liberal municipală nu au fost luate în seamă de organizația județeană.

Liderul sindical voia ,,funcția cheie politică” din CEO!
Ce nu spune Bejinariu este că, el, personal, viza funcția de director de Resurse Umane, pe care o numește drept ,,funcția cheie politică din companie”.,,Din punctul meu de vedere, în toate companiile de stat, funcția cheie politică este funcția de director de resurse umane. Atât timp cât în funcția politică numești un consilier PSD, cu două sau trei mandate la Mehedinți, este clar că nu mai poți avea pretenții să ai rezultate politice la alegerile viitoare. Este o greșeală politică pe care o va deconta PNL Gorj. PNL Târgu-Jiu se delimitează total de aceste numiri”, a subliniat Bejinariu.
A.STOICA  

1 COMENTARIU

  1. Daca lui flocea ăsta îi put ochii pentru funcția de director, înseamnă că CEO a pus-o ! Adică oricare mucea de pe strada poate face pe directorul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here