De astăzi, un nou prefect de Gorj! Prima femeie pe această funcție

4699

În ședința de Guvern de miercuri, numirea în funcția de prefect de Gorj a Cristinei Cilibiu va fi parafată. Fosta primăriță de Turceni va ocupa postul ce va fi lăsat liber de către liberalul Marcel Iacobescu, susținut în funcție de către PNL. Deja, actuala conducere a Prefecturii Gorj a fost anunțată cu privire la schimbare.

Hotărârea de guvern privind numirea Cristinei Cilibiu va fi supusă aprobării în ședință de miercuri a Executivului. Reamintim că, fostul edil de Turceni, Cristina Cilibiu, a renunțat, luna trecută, la postul de primar, din motive personale. Aceasta a fost destituită din funcția de vicepreședinte în structura județeană a PNL Gorj de către Dan Vîlceanu, deputatul care și-a pierdut, recent, funcția de conducere de la vârful organizației liberale. Cilibiu a fost aleasă primar din partea PNL și este absolventă a Facultății de Sociologie.

Iacobescu nu a votat, cu ușurință, schimbarea!
Ocupantul postului de prefect de Gorj, Marcel Iacobescu, este si secretarul executiv al PNL Gorj, funcție pe care o va pierde în scurt timp. Iacobescu nu a acceptat cu ușurință schimbarea din funcție și a vociferat că la mijloc sunt jocuri politice. Prin numirea Cristinei Cilibiu pe această funcție se înțelege că centrul PNL îl preferă pe senatorul Ion Iordache pentru președinția PNL Gorj în bătălia politică ce este în sânul organizației județene. Acum PNL Gorj are o conducere interimară, deputatul de Olt, Gigel Știrbu.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Singurul lucru bun la această schimbare este că sunt semnale clare că vom scăpa de impostorii vâlceanu și valetul sau, pecingina, care ajunseseră să ne dea lecții de economie, politică externă,să ne spună că avem salarii și pensii îndestulătoare, că energia pe cărbune nu mai are viitor, etc, etc.Partea proastă este că în locul acestui prefect , preș al lui vâlceanu , vine un alt preș , de data asta al lui iordache, care este un fel de frate geamăn al lui vâlceanu.Cu alte cuvinte , de politruci nu scăpăm. Că țara să meargă bine trebuie că profesioniștii, oamenii de bună credință, onești, cinstiți și modești să se implice în politică și săi izgonească pe acești impostori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here