Cum stau principalele partide politice într-un sondaj telefonic, realizat pe baza răspunsurilor a 502 persoane intervievate

6059

Ziarul electronic dreptate socială.ro a realizat, cu sprijinul a doi colaboratori sociologi, în perioada 1-13 martie a.c. un sondaj telefonic. 502 persoane din județ au răspuns celei mai importante întrebări legate de partidul pe care l-ar vota dacă mâine ar fi alegeri locale. Marja de eroare a sondajului este de 3%, după cum au spus cei doi specialiști în sociologie, citați de publicația amintită. Rezultatele au arătat că încrederea conjudețenilor în politica gorjenească stă cam așa: PSD = 30%, PNL = 18%, PER = 14%, USR = 11%, AUR = 8%, PMP = 7%, PRO ROMÂNIA = 5,5%, PARTIDUL VERDE = 4,5%, SOS = 1%, ALȚII = 1%. Partidele politice se pregătesc de acum pentru evenimentele politice din 2024. La nivel de organizații se trasează strategii, se fac transferuri politice și calcule pentru anul electoral care bate la ușă.
A.S.

3 COMENTARII

  1. Un cetatean cu un cont fals pe Facebook, scrie aici o mare aberatie. Domnule care esti pro PSD sau PNL,ETC, informeazate mai bine si vei afla ca PER in judet are cea mai puternica structura politica dupa cele doua partide mari, acoperind cu organizatii 55 de localitati carea au in tot judetul doar 820 de membrii. Credeti ca este putin sa ai aprope 1000 de membrii si un BPJ al PER Gorj compus din 16 oameni de valoare?

  2. Auzi la ăștia, „ziarul electronic dreptate socială”, poate manipulare socială. Dacă vreți să aflați cu adevărat opinia oamenilor mergeți în piete, târguri, magazine, stradă, ghișeele de platit taxe și impozite și o să vedeți realitatea. Românii s-au prins de manipularea la care sunt supuși de către presă , fie ea scrisă, radio și tv, vândută ptr un blid de fasole acestei grupări de interese obscure numită psd, care se bate cu pumnul în piept că este social democrată, apărând cauza celor mulți și obidiți. In realitate niste grofi ai acestor vremuri. Uitați vă la fălcile și gușile lui ciolacu, budai,grindeanu,tudose, greblă,,savu, weber,rujan,popescu și toți îmbuibați psd iști de la toate nivelurile ce au adunat averi incomensurabile și o să aveți imaginea reală a „griji”acestor grofi față de oameni, ce o clamează in fiecare zi la presa obedientă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here