CSM Târgu-Jiu ţinteşte al treilea succes consecutiv

802

Iubitorii handbalului sunt aşteptaţi, sâmbătă, în Sala Sporturilor din municipiu, unde echipa de senioare de la CSM Târgu Jiu va susţine primul meci în faţa propriilor suporteri. După două victorii consecutive, la Târgovişte şi Vâlcea, elevele lui Liviu Andrieş vor da piept cu Odorheiu Secuiesc. Antrenorul trupei gorjene a vorbit despre startul bun de sezon pe care l-a avut echipa sa, care a surprins multă lume la debutul în Divizia A.
,,Când am început treaba, sincer, nu ne aşteptam la un astfel de debut. Dar, uşor-uşor, prin antrenamentele pe care le-am făcut, prin achiziţiile pe care le-am făcut, şi văzându-le pe fete că îşi doresc acest lucru, ţinând cont şi de adversarele pe care le-am întâlnit în primele etape, mi-am dat seama că putem face rezultate bune. Ne-a interesat, în primul rând, să avem rezultate bune şi să plecăm satisfăcuţi de ceea ce am realizat la fiecare joc”, a declarat Andrieş.
Cea mai experimentată handbalistă de la CSM Târgu Jiu, Ioana Bianca Stanca (22 de ani), a spus că aşteaptă cu nerăbdare debutul în Sala Sporturilor. Extrema formaţiei noastre a admis că ea şi colegele de echipă vor avea emoţii, dar gazdele vor să obţină cel de-al treilea succes consecutiv. ,,Va fi un meci destul de greu, eu le ştiu pe fete de anul trecut, dar fiecare echipă se înnoieşte, cum este şi cazul nostru. Sperăm să facem un meci bun şi să intrăm bine în joc din primul minut. O să fie şi trac, este normal, suntem o echipă nouă şi jucăm pe teren propriu”, a afirmat Ioana Bianca Stanca.
Meciul cu Odorheiu Secuiesc va avea loc de la ora 13.30, iar intrarea este liberă.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here