CS-ul i-a revocat pe Boza, Bălăcescu și Vasile prin atragerea răspunderii

1919

Sorinel Boza, Ovidiu Bălăcescu și Dan Vasile au fost revocați de Consiliul de Supraveghere, în cadrul unei ședințe care este în desfășurare, susțin surse din CE Oltenia. Revocarea s-a făcut prin atragerea răspunderii.

A doua parte a ședinței de CS va avea loc în câteva ore, în cadrul întrunirii urmând să se decidă înlocuitorii celor trei din Directorat.

2 COMENTARII

  1. Sa mai votați PNL, au schimbat un manager adevărat cu niște penali! Boza a refuzat fiarele vechi ale lu Vilceanu și de aici i se trage, Burlan sigur o sa umple iar Complexul de vechituri, sa nu uitam cum a plecat din SNLO!

  2. Nu ești Ciobănaș, ești cioban care pute a căcârezi de oaie și a păr de picioare nespălate de o lună!

    Dan Vasile și Ovidiu Bălăcescu au fost schimbaţi politic pentru că au fost numiţi politic dar sunt oameni tineri și inteligenţi, care ar fi putut lua decizii bune dacă Sorinel ar fi fost interesat! Sorinel și securiștii lui de căcat, probabil, au falimentat complexul, iremediabil! Restul sunt tot povești cu șmecheri de doi lei: grupuri pe gaze, panouri solare, pompe de căldură și uzine cu biogaz adică, căcat fermentat!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here