Criză de sânge. Apel către gorjeni!

804

Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu face un nou apel către gorjeni să meargă să doneze sânge. Numărul donatorilor a scăzut considerabil în contextul crizei declanșate de coronavirus.

Prea puțini gorjeni mai trec acum pragul CTS Târgu-Jiu, asta în condițiile în care spitalele au în continuare nevoie de sânge.
„Stimați gorjeni, aşa arată sălile noastre de aşteptare, mult prea goale pentru nevoia mare de sânge a pacienților! Sunt atât de mulți copilaşi şi tineri cu boli hematologice şi neoplazice care depind de generozitatea dumneavoastră! Vă aşteptăm să îi ajutați, mai ales dacă aveți grupa sanguină O negativ, B+ şi AB+! Puteți dona în fiecare zi, noi vă aşteptăm cu mare drag, fără să vă faceți griji în legătură cu COVID-19, avem toate mijloacele de prevenție!”, este apelul făcut de CTS Târgu-Jiu. Mai mult, Ramona, tânăra polițistă din Albeni, diagnosticată cu leucemie, are încă nevoie de sânge. „Să nu uitați: Ramona are nevoie în continuare de concentrate trombocitare”, anunță Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here