Creșă reabilitată pe bani europeni

719

Creșa de pe str. Minerilor din orașul Târgu-Cărbunești va fi reabilitată și modernizată. Autoritățile locale au scos la licitație lucrarea, investiția ridicându-se la peste 540.000 de lei. Banii provin din fonduri europene. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 10 iunie.
„Creșa va fi extinsă de la 20 la 35 de locuri. Nu se fac alte corpuri noi, ci se recompartimentează. Se pune acoperiș nou, se anvelopează, se refac finisajele interioare și exterioare, se vor înlocui instalațiile sanitare și termice și se va construi un nou loc de joacă chiar în fața creșei. Banii sunt atrași prin GAL Gilort, sunt pe fonduri europene. Creșa se prezintă în momentul de față în condiții foarte bune, dar mai aveam probleme când ploua, pentru că se infiltra apa”, a declarat Mihai-Cosmin Brujan, viceprimarul orașului Târgu-Cărbunești.
În altă ordine de idei, Primăria Târgu-Cărbunești lucrează la extinderea Școlii Gimnaziale „George Uscătescu”. „A început deja construcția, va dura vreo doi ani. Se vor înființa nouă săli de clasă”, a mai precizat Brujan.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here