Craiova tremură pentru locul european

425

CFR Cluj este din nou campioana României. Feroviarii au câştigat duelul cu trupa din Bănie (1-0) graţie unui gol marcat de Culio în minutul 12, din penalty. După o primă repriză în care a controlat jocul, şi în care Andrei Cristea a ratat o ocazie uriaşă (`35), trupa din Ardeal a avut o prestaţie ,,precaută” în actul secund. Clujenii s-au lăsat din ce în ce mai înghesuiţi de vizitatori pe măsură ce timpul trecea, ambele echipe fiind avantajate şi de un rezultat de egalitate. Chiar şi aşa, Craiova pur şi simplu nu a putut. Fortes a ratat din situaţii incredibile (`55, `79), Cicâldău a irosit o lovitură liberă din marginea careului (`85), iar Kelic, fără marcaj, a trimis pe lângă poarta clujenilor (`90+3). Degeaba au fost 7 minute de prelungire, Baicu, lăsat nesupravegheat în suprafaţa de pedeapsă, nu a putut cadra balonul, la ultima fază a meciului. Universitatea a arătat ca o formaţie dezolată, fără un lider în teren, şi care, după cum a jucat în play-off, nu ar merita să meargă în Europa. Meciul decisiv pentru locul trei se joacă săptămâna viitoare, împotriva formaţiei lui Hagi.
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 (1-0)
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic (`88, Hoban), Bordeianu, Culio – Deac, Omrani (`75, Țucudean), Păun (`61, Costache). Antrenor: Dan Petrescu.
Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor (`46, Acka), Kelic, Briceag – Mateiu, Fedele, Cicâldău – Bărbuț, Cristea (`52, Fortes), Baicu. Antrenor: Corneliu Papură.
Cartonașe galbene: Djokovic `34, Boli `71 / Donkor `37, Kelic `47.
Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here