Craiova şi-a prezentat noile achiziţii

488

Universitatea Craiova şi-a prezentat, marţi, primele cinci transferuri pe care le-a efectuat în această vară. Este vorba despre Kamer Qaka, Antoni Ivanov, Alexandru Ioniţă, Andrei Marinescu şi Bogdan Vătăjelu. Preşedintele clubului, Sorin Cârţu, a declarat că mai aşteaptă şi alte achiziţii, dar trupa din Bănie are un statut şi nu va permite fotbaliştilor sau impresarilor să forţeze mână conducătorilor.
,,Sunt cinci jucători pe care noi i-am studiat foarte bine în momentul în care am făcut această alegere. Pe Ivanov îl ştim din toate evoluţiile bune pe care le-a avut. Are calităţi de valoare şi îl aşteptăm să le pună în practică. Ioniţă este un jucător pe care clubul l-a dorit şi iarna trecută, l-am urmărit, până la urmă s-a ivit această soluţie de împrumut pentru un an de zile şi apoi opţiunea de cumpărare. Ideea noastră este ca Ioniţă să ne bage la cheltuială, să achităm acea clauză de cumpărare. Nu ne gândim să îl folosim doar pe perioada asta de împrumut. Sperăm ca Marinescu să îl ţină în priză pe titularul postului de portar, pentru că este un post foarte important. Pe Vătăjelu îl cunoaştem foarte bine şi cred că readaptarea lui aici nu va fi o problemă pentru că are calitatea asta, să treacă peste perioada de început. Sper să mai avem ocazia să vă prezentăm jucători, să mai aducem până se termină perioada de transferări. În multe cazuri ne-am simţit folosiţi de anumiţi jucători pentru că le-am trezit interesul altor echipe pentru ei, apoi au cerut modificări ale clauzelor de parcă eram o echipă dintr-o ţară bananieră. Sper să nu mai întâlnim situaţii din acestea şi să rezolvăm probleme pe care le avem în compartimentul de apărare, pentru că mai avem nevoie de un fundaş central, să fie concurenţă”, a afirmat Sorin Cârţu.
„Lotul de jucători este foarte valoros, în campionat este obligatoriu să începem cu doi juniori, dar, indiferent de situație, trebuie să ne fixăm obiective cât mai mari ca să muncim și să le atingem. Trebuie să le luăm pas cu pas și să fim pregătiți pentru ce va urma în perioada următoare”, a adăugat şi fostul căpitan Bogdan Vătăjelu.
Pe lângă un fundaş central, Craiova mai caută şi un mijlocaş ofensiv, capabil să joace în spatele vârfurilor.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here