Craiova a oficializat despărțirea de Felix Grigore

268

CS U Craiova este tot mai aproape de a avea un nou președinte, primul pas fiind deja făcut, gruparea din Bănie publicând pe propriul site anunțul prin care anunță despărțirea pe cale amiabilă de Felix Grigore: „Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu Felix Grigore. Implicat de la început în proiectul renașterii fotbalului craiovean, el a pus bazele activității sportive, din pozițiile de manager sportiv, iar mai apoi de manager general. În cei trei ani de activitate la Universitatea Craiova, Felix Grigore a contribuit la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, iar în ultimele două sezoane, sub conducerea sa, echipa s-a clasat pe locurile 5, respectiv 8. În prealabil, a condus Unirea Urziceni spre titlul naţional în 2009 şi a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie la Universitatea Cluj, doi ani mai târziu. Clubul îi este recunoscător pentru profesionalismul de care a dat dovadă, pentru întreaga activitate desfășurată și îi dorește mult succes în carieră”, se arată în comunicatul de presă al celor de la CS U Craiova.
Astfel, zonurile legate de numirea lui Marcel Popescu în funcția deja vacantă par tot mai întemeiate. Fostul conducător al celor de la Universitatea Craiova, la cârma echipei în 1991, când Știința a câștigat ultimul ei titlu de campioană, este dat ca nou președinte la CS U Craiova.
Echipa susținută de primăria Craiovei și-a schimbat recent și antrenorul, locul lui Mogoșanu fiind preluat de Gheorghe Mulțescu, antrenor care are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele trei locuri și câștigarea Cupei României.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here