Crăciunul, cea mai specială zi pentru Roberta Crintea

1531

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Roberta Crintea, petrece sărbătoarea Nașterii Domnului în sânul familiei, alături de cei dragi. Ea spune că această zi este cea mai frumoasă și specială. Deși pare incredibil, Roberta i-a scris lui Moș Crăciun și este convinsă că dorința i se va îndeplini.

Roberta Crintea este solistă a Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din domeniu. Dar pentru că și artiștii sunt oameni, Roberta se va bucura de spiritul sărbătorilor alături de cei dragi. “Crăciunul îmi aduce cele mai puternice trăiri, cele mai intense. Gândul meu este să vă doresc o zi magică de Crăciun și plină de bucurii! Pentru mine e poate cea mai frumoasă și specială zi din an. Am scris scrisoarea pentru Moș Crăciun. Voi? V-ați doriț ceva de la el? Nu ştiu precis dacă mai cred în toată magia lui, dar mi-am adunat tot ce am în suflet și i-am scris… Dorinţa mea de anul acesta e un pic diferită faţă de cea din ultimii ani… Ştiu deja că eu nu îmi doresc cadouri scumpe, ci doar preţioase… din suflet, de suflet, pentru suflet… Ca de obicei, îmi doresc ca acest Crăciun să vină plin de iubire, cu zăpadă, cu oameni buni, care mă iubesc…Promit să vă dezvălui ce am primit de la Moș Crăciun”, a mărturisit Roberta.
La o simplă analiză, se poate spune că Roberta Crintea le are pe toate: este iubită de public, de familie, de prieteni; este sănătoasă, iar bunul Dumnezeu a înzestrat-o nu doar cu un chip frumos, ci și cu o voce inconfundabilă, îndrumând-o spre o carieră de succes. Cu cântecele sale, Roberta mângâie și bucură sufletele iubitorilor de folclor. Artista pregătește deja o nouă piesă pentru fanii săi, care cu siguranță va fi pe placul celor care o iubesc.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here