Copil de 4 ani, rănit într-un accident la Rovinari

292

Un copil în vârstă de doar 4 ani a ajuns luni după-amiază la spital după ce a fost acroşat de un autoturism. Accidentul a avut loc pe o stradă din Rovinari iar şoferul autoturismului este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit poliţiştilor, se pare că, lăsat nesupravegheat, copilul ar fi încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis iar şoferul autoturismului nu a mai putut să-l evite când i-a apărut în faţă. „La data de 15.12.2014, ora 17:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către D.E., de 40 ani, asistent medical în cadrul Spitalului Rovinari, despre faptul că la Secția UPU a fost adusă victima unui accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că lui V.M.C., de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prieteniei, i-a apărut în faţă, un minor, de 4 ani, pe care l-a acroșat. Totodată, s-a constatat că, minorul, fiind nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis, fără să se asigure”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here