Copiii din Târgu-Jiu, invitați să se antreneze cu Victor Hănescu

915

Micuții gorjeni iubitori de tenis au o șansă să se antreneze alături de unul dintre cei mai buni jucători de tenis din țară, Victor Hănescu.

Acesta va organiza la Târgu -Jiu, în intervalul calendaristic 24-31 august, tabăra de tenis ,,Train Like a Pro”. ,,Oferă-i copilului tău șansa să se antreneze și să învețe de la unul dintre cei mai buni jucători de tenis din România – fostul nr. 26 ATP, Victor Hănescu! Aflată la cea de-a 5a ediţie, tabăra de tenis <> este o experienţă sportivă care va influenţa decisiv performanţele tinerilor jucători, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung! Este primul proiect al Academiei Victor Hănescu și este singurul cantonament de acest tip din România, în care tinerii jucători au ocazia să experimenteze tehnici și tactici de antrenament specifice campionilor de talie mondială. Timp de 8 zile, participanții vor experimenta o combinaţie reuşită între antrenament fizico-tactic, pregătire mental-emoţională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe puternice de antrenori, psihologi, preparatori fizici şi actori. (…)
TLAP se adresează tuturor jucătorilor de tenis de performanță (băieţi şi fete), cu vârsta între aproximativ 8 şi 12 ani. Ediția din acest an va avea loc în perioada 24-31 august, la <> Târgu-Jiu. Investiție: 990 de euro în care sunt incluse: peste 120 ore de antrenament fizic, tactic, mental şi emoţional; bază sportivă; mingi de antrenament și asistență tehnică; cazare; masă (3 mese principale/zi + 2 gustări/zi); sesiuni de consultanţă personală cu Victor Hănescu. Detalii și înscrieri: https://academiavictorhanescu.ro/train-like-a-pro ; contact@academiavictorhanescu.ro; 0738 855 561. Din motive evidente, numărul de locuri este limitat!”, au transmis organizatorii evenimentului. ,,La fiecare dintre aceşti paşi, voi fi prezent şi îi voi învăţa pe jucători lucruri esenţiale legate de cum să performeze sub presiunea meciurilor mari, instrumente tehnico-tactice de fineţe, rutine de antrenament şi meci, le voi menţine motivaţia ridicată şi îi voi îndrepta spre o mentalitate de învingător. În cele 8 zile de tabără, vor avea susţinerea mea permanentă şi vor învăța tehnici de antrenament inovatoare pentru a evolua accelerat către cea mai bună variantă a lor”, a declarat Victor Hănescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here