Copiii au alergat de ziua lor

305

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj a organizat la Stadionul „Municipal” din Târgu-Jiu o acțiune în care a dorit, și a și reușit, să adune cât mai mulți copii dornici de o mișcare la Cupa 1 iunie.
Peste 200 de copii din Târgu- Jiu și nu numai au luat startul la o competiție atletică la care nu a fost important cine a terminat pe primul loc, câștigători fiind toți cei care au lăsat confortul de acasă și au ales să alerge pe pista „Municipal”-ului: „A fost important să facă mișcare, e ziua lor și trebuia să fim alături de copii provocându-i la mișcare. Toată lumea a avut de câștigat”, a comentat Robert Doicaru, inspector în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret.
Organizatorii acțiunii, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, nu a lăsat pe nimeni să plece acasă cu mâna goală, pe lângă diplomele acordate fiecare participant a primit și câte o plasă cu dulciuri, toți cei implicați considerând evenimentul drept o reușită.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here