Copii obligați să stea departe de părinții pe care i-ar fi agresat

376

Polițiștii din județul Gorj au emis încă două ordine de protecție provizorii, în urma unor scandaluri care au avut loc în două familii din Gorj. Primul conflict a fost înregistrat sâmbătă, când o femeie de 69 de ani, din comuna Turcinești, a sesizat faptul că, vineri, în timp ce se afla la domiciliu, fiul său de 49 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.
,,În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică. De asemenea, poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pentru o perioadă de cinci zile, fiind luate măsuri să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de 50 de metri față mama sa”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către un bărbat de 52 de ani, din comuna Jupânești, cu privire la faptul că fiul său, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, a provocat un scandal în familie. ,,Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra părinţilor săi, din aceeaşi localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de tânăr”, se mai precizează în comunicatul IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here