Continuă proiectul ,,Salvăm Îngerii Albi”, derulat de ADER! Primele echipamente ajung la Târgu-Cărbunești

1339

Având în vedere rapiditatea cu care se răspândește noul tip de coronavirus și ținând cont de eforturile supraomenești pe care le fac cei din sistemul medical, este momentul să fim solidari. Asociația pentru Democrație Educație Respect continuă în acest sens proiectul ,,Salvăm Îngerii Albi”, care a fost lansat la începutul acestei luni.

,,Proiectul Salvăm Îngerii Albi continuă! Săptămâna viitoare, primele echipamente de protecție vor fi donate Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești”, a anunțat Ștefan Ghimiși, președintele ADER. Inițiatorii campaniei pun la dispoziția comunității următoarele modalități de implicare: SMS la 8837 cu textul TARGU JIU, pentru a dona 2 euro – campania se desfășoară cu sprijinul Federației Fundațiilor Comunitare din România; prin virament bancar în contul RO59BTRLRONCRT0239526903 deschis la Banca Transilvania, sucursala Gorj; prin contracte de sponsorizare (detalii la 4roader@gmail.com).
,,Salvăm Îngerii Albi este un proiect ce își propune să strângă fonduri pentru achiziția de echipamente de protecție și aparatură medicală pentru spitalele COVID-19 din județul Gorj. Am decis să ne implicăm și să reușim să îi aducem și pe alții alături de noi. Împreună putem reuși! Scopul proiectului: Cu fondurile strânse, vom achiziționa echipamente de protecție, aparatură medicală și soluție dezinfectantă pentru spitalele COVID-19 din Gorj. Salvăm Îngerii Albi este un proiect demarat de Asociația pentru Democrație Educație Respect pentru strângerea de fonduri pentru cauza COVID-19. Asociația promovează valorile care țin de egalitatea de şansă a membrilor comunității şi, în acelaşi timp, promovează activități de combatere a excluziunii sociale. Asociația susține iniţiativele inovative în învăţământ şi cercetare, încurajarea excelenţei în educaţie, realizarea de programe destinate elevilor şi studenţilor, consilierea studenţilor privind dezvoltarea carierei şi sprijinirea integrării proaspeţilor absolvenţi în mediul socio-economic. De ce să donez? Cu ajutorul vostru, vom reuși să achiziționăm aparatura de care este în acest moment nevoie în spitalele din județul Gorj”, este mesajul transmis de inițiatorii proiectului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here