Constructorul de pe DN67B reabilitează, mai ales, în afara părții carosabile! Poliții și primării, cu asfalt proaspăt turnat, iar gropile sunt astupate artizanal

1742

Postul de Poliție Căpreni, Primăria Hurezani, Poliția Licurici, dar și primăria din localitate și câțiva ingineri care locuiesc în zonele menționate, dar lucrează pentru firma GECOR Giurgiu au primit bonus câte o reabilitare de la constructorul care modernizează, în Gorj, DN67B. O spun chiar localnicii, care au apelat la Gorjeanul pentru a arăta că lucrătorii firmei au folosit materialul necesar pentru drum în afara părții carosabile, asta mai ales pentru instituții, persoane sau unități comerciale private, în timp ce adevăratele gropi din artera rutieră au rămas neacoperite.

La finalul lunii iunie au început reparațiile pe DN67B Scoarța- Drăgășani-Pitești, anunța, pe pagina de socializare, deputatul de Gorj, Mihai Weber. Liderul PSD Gorj a fost pus la zid de opoziție pentru faptul că a tot anunțat modernizarea șoselei care traversează 4 județe, dar investiția, scoasă la licitație de mulți ani, nici până atunci nu a fost atribuită. Weber spunea că, până la finalizarea procedurii de atribuire a lucrării, s-a luat decizia realizării de reparații pe DN67B.
Lucrarea i-a fost încredințată firmei GECOR, dar pare mai degrabă una care avantajează instituții care funcționează de-a lungul arterei rutiere, ori salariați ai firmei, și nu adevărații utilizatori ai drumului intrat în modernizare.
Mai mulți localnici au sesizat astfel la Gorjeanul că o parte din materialul cu care trebuia reabilitat drumul a ajuns în afara părții carosabile, asfaltându-se astfel intrarea în posturi de poliție rurală, la primării, la unități comerciale private și la anumiți localnici, angajați ai GECOR.
,,Postul de Poliție Căpreni și Licurici, dar și Primăriile Hurezani și Licurici au acum asfalt nou, turnat bonus de GECOR Giurgiu! Firma a lăsat găurile neastupate din drumul pe care trebuia să-l modernizeze, dar au ieșit în afara părții carosabile să astupe găurile din fața unor instituții sau persoane private”, a relatat, pentru publicație, un localnic.

Cine împarte parte-și face!
De altfel, vorbele cetățeanului sunt reale, dacă dăm un ochi pe fotografiile de la fața locului, puse la dispoziția Gorjeanul de aceiași cetățeni nemulțumiți.,,Ia vedeți la poarta inginerului Grama din Hurezani unde este materialul care trebuia folosit pe DN67B. Omul lucrează la GECOR, trebuia și el să-și facă parte din asfaltul care era destinat să ajungă pe artera națională și publică”, a completat un altul. Modernizarea DN67B ar trebui făcută pe 188 de km de drum.
A.STOICA

IPJ Gorj: Asfaltarea din fața Poliției Căpreni, făcută de cei de la Drumuri Naționale
Biroul de presă al IPJ Gorj susține însă că cel puțin asfaltarea realizată, recent, în fața postului de poliție din Căpreni nu ar fi fost făcută de firma GECOR, ci ,,de către angajați ai Drumurilor Naționale, aceasta fiind o parcare de autovehicule, situată pe domeniul public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here