Consilieri din Fărcășești, audiați la Poliția Rovinari! Plângere penală pentru șoferul primarului Drăgoescu

655

Fostul primar Dănuț Bălu, consilier local PSD la Fărcășești, alături de Bălu Marius Adrian, consilier PSD și de Trantie Eleodor Marius, consilier PMP, au fost audiați, ieri seară, la Poliția Rovinari, după ce, în timpul ședinței de CL Fărcășești, de la orele 16.00, s-a înregistrat o altercație între edilul PNL, Drăgoescu Constantin, și unul dintre aleșii PSD. Totul a fost urmat de o lovitură aplicată de șoferul primarului PNL, fostului edil PSD, actual consilier local.

Totul a pornit de la o înregistrare făcută cu tableta de consilierul social-democrat Marius Bălu, în timpul ședinței de CL, care nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum, fapt care a stârnit nemulțumirea edilului. Drăgoescu și-ar fi chemat șoferul să facă ordine în ședința de plen, care nu începuse din lipsa consilierilor liberali. Șoferul lui Drăgoescu, Niță Titi ar fi intrat în sala de ședințe și l-ar fi lovit cu capul în gură pe fostul primar Bălu. Consilierul PSD a sunat la 112 anunțând incidentul.
A venit la primărie, inițial, un echipaj de poliție de la Negomir, patrula plecând la un alt caz, după ce i-a transmis șoferului Titi să nu plece de la locul incidentului. Agresorul a plecat, la cererea primarului, dar între timp un alt echipaj a sosit de la Poliția Rovinari direct la primărie. Trei consilieri și doi localnici au fost duși la audieri, iar, astăzi, urmează să ajungă și Ileana Purcărin, consilier PSD, și Geamănu Romulus, consilier PSD, incidentul având loc cu martori în sala de ședințe a primăriei. Bălu i-a făcut plângere penală șoferului primarului PNL pentru lovire.
IPJ Gorj anunță că ,,polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 48 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că, în timpul unei ședințe de consiliu, în sediul Primăriei Fărcășești, pe fondul unor divergențe de opinie, acesta ar fi fost lovit de un alt bărbat, de 35 de ani, din localitate. Bărbatul nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here