Congresul Extraordinar al PSD la Topești, oraș Tismana! 33 de delegați din Gorj

2643

,,Astăzi este o zi specială pentru PSD, asistăm, în mod inedit, la un Congres on-line. Este, dacă vreți, un moment de așteptare pe care populația României a transmis-o, întrucât se urmărește o resetare a celui mai mare partid din țară, și anume a PSD. Venim cu o nouă abordare, cu un mesaj pe care îl trimitem către populația României, faptul că acest partid a înțeles și e capabil să se adapteze făcând o resetare a clasei politice. PSD este partidul care este și va rămâne alături de oameni. Astăzi am organizat acest Congres tocmai, venind în sprijinul afirmației făcute anterior, alături de oameni, într-o locație în care tradițiile sunt la ele acasă, la Tismana”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

33 de delegați ai PSD Gorj participă la acest Congres on-line de la Tismana. Printre aceștia se află liderii organizației, parlamentarii PSD, șefi de organizații locale dar și principalii candidați la alegerile locale.

1 COMENTARIU

  1. Alegeri ziceți? Cine va crede? Nici măcar aurolacii! La fel făcea alegeri și Ceașcă și era ca la voi acum. Un candidat, doar el, Ceașcă! Culmea, nimeni nu se aștepta dar tot el era ales președinte! Așa e și cu Ciolacurile voastre! Nimeni nu se așteaptă dar, culmea, iese sigur Ciolacu și celelalte ciolacuri, echipa, de! Mult v-a trebuit să găsiți găselnița asta! De ce va mai prefaceți că aveți alegeri? Sa îl alegeți tot pe ăla ales dinainte! Numai voi știți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here