Confruntare pentru Motru! – Gheorghescu se bate în proiecte cu Hanu

317

Picture 041Candidatul PDL pentru Primăria Motru, Florentin Gheorghescu, directorul Carierei Roşiuţa, este pregătit să se ia la trântă cu primarul în exerciţiu, Dorin Hanu, candidat USL la primăria municipiului.

Gheorghescu nu vrea însă o luptă incorectă, cu lovituri sub centură, ci una în care să îl învingă pe Hanu la proiecte, asta şi pentru că directorul de la Roşiuţa intenţionează să schimbe astfel situaţia locuitorilor municipiului. Unul dintre proiectele lui Gheorghescu este de scădere a preţului gigacaloriei pentru locuitorii din Motru.

Florentin Gheorghescu, candidatul PDL pentru Primăria Motru, vrea să facă performanţă şi în fruntea instituţiei publice aşa cum a făcut şi la Cariera Roşiuţa. “M-am hotărât să candidez pentru Motru şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine să îmi permită să mă bat pentru primăria acestui municipiu. Lucrurile în Motru nu s-au mişcat prea mult în ultimii ani aşa că este nevoie de o nouă echipă la cârma localităţii. Unul dintre proiectele mele este să reduc preţul gigacaloriei la Motru, ştiu că se poate asta. Vreau să continui procedura de acoperire a blocurilor din oraş ca şi alte proiecte care sunt începute. Vreau să găsim o alternativă pentru tineri, şi îmi doresc ca aceştia să revină acasă conştienţi că vor găsi aici un loc de muncă şi posibilitatea unui trai decent. Îmi doresc ca aceştia să vină la vot, să muncească şi să rămână în localitate. Vreau să câştig, eu nu m-am băgat în luptă ca PDL-ul să aibă un candidat la Motru. Eu ce am este la vedere şi îmi doresc să fiu viitorul primar al motrenilor”, a declarat Gheorghescu.

Obiectiv: “Să punem elita Motrului la conducerea oraşului”

Gheorghescu a menţionat de asemenea, că principalul său obiectiv este de a aduce elita Motrului la cârma oraşului reuşind astfel să facă curăţenie acolo unde a apărut nemulţumirea cetăţenilor. “Programul meu la Roşiuţa începe la 5.00, la fel se va întâmpla şi când voi fi la primărie”, a promis Gheorghescu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here