Conferința „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală”, la a V-a ediție

696
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, alături de Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, organizează, în data de 11 iunie 2021, a 5-a ediție a Conferinței „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală”, dedicată profesorilor din învățământul universitar, preuniversitar, studenților și elevilor de liceu.
Activitățile conferinței sunt grupate în patru secțiuni atât pentru elevi, cât şi pentru profesori:
1. Științe sociale și umaniste
2. Științe
3. Științe ale educației
4. Tehnologii
Elevii pot participa în echipe de maxim trei, coordonați de un cadru didactic, la o singură secțiune din concurs. Fiecare elev/echipă va realiza un eseu în conformitate cu secțiunea aleasă, iar prezentarea acestuia se va realiza sub forma unei aplicații multimedia. Eseurile obținute vor fi valorificate în cadrul unei broșuri electronice cu ISSN. Cadrele didactice pot participa la o singură secțiune cu maximum 2 articole. Lucrările lor vor fi analizate inițial de o comisie formată din profesori și specialiști din cadrul Universității Constantin Brâncuși, iar cele acceptate vor fi susținute/prezentate în cadrul unei conferințe printr-o prezentare multimedia. Articolele vor fi publicate într-o lucrare tipărită/format digital cu ISSN.
În conferinţă pot fi prezentate şi materiale obţinute în cadrul proiectelor cu finanțare europeană precum Erasmus +.
Toți participanții (elevi, studenți și profesori) primesc diplome de participare. Nu se percep taxe de participare. Materialele pot fi redactate în limba română, franceză sau engleză.
Lucrările participanților vor fi trimise până la data de 07.06.2021, pe adresa liceumagheru@yahoo.com, cu subiectul “CONFERINTA EUROPEANA” și va respecta formatul indicat în modelul de la adresa www.ctgm.ro
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here