Conducerea Spitalului Sadu militează pentru îmbunătățirea condițiilor hoteliere

237

Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu (Spital Sadu), spune că unitatea pe care o conduce se află într-un proces de modernizare, ce are drept scop îmbunătățirea condițiilor pentru pacienți. Au fost realizate lucrări atât la exterior, cât și în interiorul spitalului. Urmează să se facă o platformă pentru persoane cu dizabilități.

Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu a fost redeschis la începutul anului 2013. De atunci, până în prezent, la spital au fost punctate o serie de realizări, după cum confirmă managerul Aurel Stolojanu: „Cu sprijinul autorității locale am reușit să sistematizăm spitalul, realizându-se alei în curtea unității, precum și lucrări la gard; s-a reabilitat instalația termică, lucrare care va fi finalizată într-o lună, cel mult. La Neurologie era puțin mai răcoare, dar de acum încolo va fi bine. Am terminat cu instalația pentru apă caldă și chiar se poate spune că deja s-au îmbunătățit condițiile la spital. De asemenea, vrem să facem o platformă pentru persoanele cu dizabilități”.

Investiții în aparatură
Managerul Aurel Stolojanu își dorește ca pacienții Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu să beneficieze de cele mai bune condiții nu doar din punct de vedere hotelier, ci și medical. „La capitolul aparatură, am mai luat un defibrilator și contractoare de oxigen pentru fiecare secție”, confirmă Stolojanu.
Și la capitolul personal s-au făcut progrese, deși tot ar mai fi nevoie de medici pe anumite specialități. „Avem 6 rezidenți și sper să rămână la noi și după finalizarea rezidențiatului. Este foarte dificil să găsim medici pentru Urgențe și ATI; aceste specialități sunt deficitare la toate spitalele”, subliniază Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu.
Toate aceste eforturi ale echipei manageriale au condus la o creștere a adresabilității, cele mai multe internări înregistrându-se la Medicină internă și Neurologie, precum și la Chirurgie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here