Conducerea SJU stabilește măsurile ce se impun la Obstetrică-Ginecologie

394

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a primit, în cursul zilei de marți, raportul comisiei care a făcut verificări privind cele două cazuri în care doi bebeluși au decedat chiar înainte de a se naște. S-au constatat inadvertențe administrative. În cursul zilei de joi vor fi anunțate măsurile ce se impun la Obstetrică-Ginecologie, după cum spune managerul Tiberiu Tătaru.

La începutul acestui an, două femei au venit la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu să nască, însă au plecat acasă cu mâinile goale, copiii decedând în pântecele mamelor lor. Atât conducerea Consiliului Județean, cât și cea a unității medicale, consideră că se impun o serie de măsuri. Astfel, s-a desemnat o comisie care a cercetat cele întâmplate și a întocmit un raport. Managerul Tiberiu Tătaru a primit raportul în cursul zilei de marți, anunțând că joi vor fi anunțate măsurile. “Am primit raportul comisiei din care au făcut parte directorul medical, medici și juriști și joi vom avea un comitet director, în cadrul căruia vom stabili măsurile care se vor lua”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Conducerea SJU Târgu-Jiu dă asigurări că situația de la Obstetrică-Ginecologie este tratată așa cum trebuie, vinovații urmând a fi sancționați.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here