Concursul de jurist de la Primăria Peştişani, tot cu poliţia la uşă

645

După ce la concursul trecut candidaţii înscrişi pentru posturile publice scoase la concurs de Primăria Peştişani, printre ele fiind şi cel de consilier juridic, candidaţii nu au reuşit să obţină note de trecere, competiţia se va reorganiza astăzi, în incinta instituţiei publice. Pentru că primul concurs a fost cam cu cântec în primăria liberalului Florin Pavel, şi de data aceasta, o parte dintre candidaţii care se tem că acest concurs ar fi trucat s-ar fi adresat deja organelor de anchetă pentru a pune totul sub supraveghere. Deja se vorbeşte în primărie că cineva ar fi intra de ieri în posesia subiectelor, în mod ilegal, subiecte în cauză urmând să ajungă la favoriţii primarului pentru posturile publice. Preferată pentru postul de jurist ar fi naşa primarului, Irina Lazăr, iar pentru postul de consilier la Compartimentul Licitaţii ar fi preferat Ionuţ Bojincă. Asta, deşi e concurenţă mare pentru posturile respective.

Proba scrisă se anunţă cu cântec!
Primăria Peştişani caută, de ceva vreme, un consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Licitații și Achiziții Publice din cadrul Biroului Financiar- Contabilitate; un inspector, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Biroului Financiar – Contabilitate; un consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Juridic; un consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Agricultură, Fond Funciar. Cei care vor să ocupe postul de inspector trebuie să aibă diplomă de studii universitare de licenţă absolvite, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice. De asemenea, consilierii pentru Compartimentul Juridic şi cel de la Licitaţii şi Achiziţii, trebuie să aibă diplomă de studii universitare în domeniul juridic, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim un an, cunoştințe de operare PC – nivel mediu.
Totodată, cei care vor să ocupe postul de consilier debutant în cadrul Compartimentului Agricultură şi Fond Funciar de la Primăria Peştişani, trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, specializarea măsurători terestre și cadastru, dar şi cunoştinţe la nivel mediu de operare pe calculator. Proba scrisă pentru ocuparea posturilor enumerate mai sus este programată a avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 11:00, urmând ca cei care trec peste examenul scris să susţină interviul pe 21 noiembrie.
A.Stoica

5 COMENTARII

  1. Dacă vreţi detalii pentru desfăşurarea concursului, care a fost jalnică, condiţii neprielnice, poate chiar un reportaj pivind desfăşurarea acestui concurs contacta-ţi-mă!

  2. alo..alo….Irina lazar din borosteni e nasa mica a lui ion poenaru .care a primit ieri subiectele.va fi singura pregatita!!!pacat ca nu se da nota si la caligrafie ca ar fi o mare problema pt cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here