Concurs pentru o vizită la Bruxelles

280

Reprezentanța Comisiei Europene în România a lansat, luna trecută, un concurs al cărui obiectiv este strângerea a cât mai multor lecții învățate în perioada de finanțare 2007-2013 în ceea ce privește desfășurarea cu succes a unui proiect cu fonduri europene. Termenul-limită de participare este 31 martie 2017, iar premiul este o vizită de studii la Bruxelles, la Comisia Europeană.

Concursul a fost lansat în paralel cu publicarea primei benzi desenate dedicate fondurilor structurale în România. Cei interesați să participe sunt invitați să îi transmită lui Alex, eroul benzii desenate, cunoștințele pe care vor să le împartă cu alți beneficiari referitor la elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare UE.
Adresa pe care pot fi trimise cele trei lecții învățate este: Reporter_Alex@fonduri-structurale.ro. Cele trei exemple trebuie să fie diferite de cele descrise în banda desenată “Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe”.
Tragerea la sorți a câștigătorului va avea loc în luna aprilie. Rezultatul va fi publicat pe pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here