Concurs național de Stand Up Comedy, la Târgu-Jiu

354

În perioada 31 august-3 septembrie 2017, 12 membri ai Clubului Interact Târgu-Jiu au fost prezenți la Conferința Districtuală Interact, desfășurată la Iași. Deși la Conferință nu s-au aprobat proiecte noi, Clubul Interact Târgu-Jiu va organiza anul viitor un Concurs național de Stand Up Comedy, împreună cu cluburile partenere din regiunea Oltenia și nu numai – a asigurat președinta Clubului Interact Târgu-Jiu- Daiana Stănușoiu.

Organizarea Conferinței Districtuală Interact, desfășurată la Iași, a fost impecabilă de la cazare până la ședințele și workshopurile desfășurate. Într-o atmosferă de prietenie, veselă și caldă, s-au adoptat noi reguli privind ROI-ul, s-au prezentat proiectele și activitățile cluburilor din ultima perioadă, s-au expus noi oportunități și programe pentru Interact.
Emil Sopoianu-Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România-Moldova, a transmis participanților, că și ei fac parte din marea familie Rotary, alături de seniorii rotarieni și de rotaractieni, o familie care are peste 6.000 de membri. Clubul nostru a propus în cadrul Conferinței un proiect districtual pe care să-l organizăm anul viitor, în luna mai. Deși la Conferință nu s-au aprobat proiecte noi, Clubul Interact Târgu-Jiu va organiza anul viitor un Concurs național de Stand Up Comedy, împreună cu cluburile partenere din regiunea Oltenia și nu numai- a asigurat președinta Clubului Interact Târgu-Jiu- Daiana Stănușoiu. Clubul Interact Târgu-Jiu a avut o activitate deosebita anul trecut, atât la nivel local, cât și districtual și este pregătit pentru încă un an plin de proiecte ce vor schimba comunitatea în bine.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here