Concurs cu repetiție pentru un post în spital

1264

Post greu de ocupat la Spitalul Municipal Motru. Unitatea sanitară a scos, din nou, la concurs postul de asistent medical generalist debutant pentru cabinetul de pediatrie din ambulatoriul integrat al spitalului. Este pentru a treia sau a patra oară când se organizează concurs pentru acest post. De exemplu, luna trecută, niciuna din cele șase candidate nu a reușit să obțină cel puțin 50 de puncte la proba scrisă a examenului, pentru a putea susține ulterior interviul.
În general, participă cam aceiași candidați. „Vin cam aceleași persoane și nu cresc deloc la note de la un concurs la altul”, a precizat Alin Efrim, managerul spitalului din Motru. Și asta în condițiile în care tematica de concurs este aceeași, nu suferă modificări.
Fiind vorba despre un post destinat debutanților, în acest caz nu se cere vechime, ci doar diploma de absolvire a școlii sanitare postliceale sau diploma de licență în profesia de asistent medical generalist. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 7 noiembrie, iar proba scrisă, proba practică și interviul vor avea loc în perioada 19-27 noiembrie. Taxa de concurs este de 100 de lei și se achită la casieria spitalului.
Trebuie precizat că spitalul a reușit să ocupe, în această lună, prin concurs și posturile de asistent medical debutant la Compartimentul cronici și la Cabinetul de medicină internă din ambulatoriul integrat. Și în acest caz s-au organizat mai multe concursuri până s-a reușit angajarea de personal.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here