Concurs anulat pentru șefia Spitalului Rovinari

322

Medicul Kadour Aksam pare să nu fi contestat în zadar concursul la care a participat de unul singur pentru șefia Spitalului Orășenesc din Rovinari, comisia care a analizat contestația sa dându-i, ieri, dreptate. Singurul candidat a obținut o notă mai mică de 5, deși avea nevoie de minimum 7,00 pentru a putea aspira la șefia unităţii în continuare, însă obiectul contestației sale nu îl reprezintă neapărat nota, ci modul în care a fost organizat respectivul examen. Acuzat în plină perioadă de examinare că ar fi sustras câteva cutii cu pastile de potență din incinta spitalului, în perioada în care lucra la Rovinari ca urolog, Aksam spune că întreg concursul, cât și atacurile împotriva sa au fost dirijate în așa fel încât el să nu ajungă manager la această unitate medicală.
Dr Kadour Aksam“Au fost presiuni inimaginabile și voi vorbi public despre ele la momentul potrivit pentru ca să nu ajung eu să fiu manager. Am contestat în primul rând modul în care a fost organizat concursul, respectiv testul grilă și mi s-a dat dreptate. Concursul se va relua la o dată care va fi stabilită în perioada următoare, iar eu am de gând să particip din nou, numai că, dacă va fi organizat corect și voi câștiga, pentru că pregătit sunt, a doua zi îmi voi da demisia. Mie îmi este clar că nu sunt dorit aici, dar vreau să le demonstrez unora că am pregătirea necesară pentru o asemenea funcție. Ce se va întâmpla apoi vom mai vedea”, spune medicul de origine arabă.
Spitalul din Rovinari îl are ca manager interimar pe Constantin Talabă, fost șef al Poliției Rutiere Gorj și al Direcției de Evidență a Populației Târgu-Jiu. El nu s-a înscris la concursul de manager și a menționat că nici nu este interesat să rămână în funcția respectivă prea mult timp.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here