Comunicat AJOFM Gorj!

413

În data de 20 octombrie 2016, AJOFM Gorj a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Prin această măsură activă de combatere a şomajului s-a oferit posibilitatea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă de a se întâlni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), scopul final fiind angajarea unui număr cât mai mare de tineri pe locuri de muncă ce sunt corespunzătoare pregătirii lor profesionale.

Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă ce să acopere o gamă cât mai diversă de meserii, din diferite domenii de activitate, au fost contactaţi mai mult de 200 de agenţi economici. În ziua desfăşurării bursei locurilor de muncă au fost prezenţi un număr de 49 de agenţi economici care au oferit 550 locuri de muncă, numărul participanţilor fiind de 379 de persoane. În urma participării la această acţiune au fost încadrate pe loc un număr de 16 persoane (pe meseriile de: medic veterinar, inginer, lucrători gestionari, agenţi pază, muncitori necalificaţi, confecţioneri îmbrăcăminte),  iar un număr de 145 de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

 

1 COMENTARIU

  1. 550 locuri de muncă DAR EI NU PUN PROBLEMA CA PE 900, 1000 RON PE LUNA SA FACI NAVETA DE LA 70 KM ZI DE ZI CU CE MAI RAMAI SA POTI TRAI IN INFERNA ASTA DE TARA CAND STATUL ITI MAI BAGA SI TAXE LA MASINA ADICA ( TAXA DE MEDIU )DE EURO 2, 3 ( 2000 RON ) )))) HAL DE GANDIRE SA POTI AVEA UN LOC DE MUNCA IN TG-JIU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here