Comuna Roșia de Amaradia, gazda ediției a II-a a Festivalului Murelor

1357

Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya organizează în această vară cea de-a doua ediție a Festivalului Murelor, în comuna Roșia de Amaradia, județul Gorj.

Anul trecut, prima ediție a avut loc în luna iulie, însă acum, organizatorii au stabilit ca anual, acest festival să se desfășoare în primul weekend din luna august. Sute de oameni s-au bucurat, la prima ediție, de savoarea şi prospeţimea murelor. În 2019, în comuna gorjeană Roşia de Amaradia, producători locali, dar şi din alte judeţe s-au reunit cu ocazia primului festival al acestor fructe de pădure.,,În ședința Consiliului de administrație al Cooperativei Agricole Valea Amaradia Catalunya, unde prezența a fost 100%, s-a votat în unanimitate ca Festivalul Murelor să se desfășoare anual în primul weekend din luna august. Ca atare, anul acesta ediția a II-a va avea loc în zilele de 1 și 2 august.
Cu această ocazie invităm toți producătorii, comercianții și procesatorii de mure, comercianți de orice fel, meșteri populari, artiști și formații artistice, autorități locale, județene și naționale și, nu în ultimul rând, toate persoanele care vor să participe la acest eveniment. Aici veți avea ocazia să degustați aceste delicioase fructe direct din plantație, să vă întâlniți și să socializați cu ceilalți participanți, să ascultați o muzică bună lângă un pahar de băutură și cu bucate alese. Vă așteptăm cu mult drag și vă promitem că nu veți regreta alegerea făcută”, au transmis organizatorii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here