CNASR dă startul celei de-a V-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială

79

Este deja al cincilea an în care Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Pe 20 martie 2018, la Ateneul Român, de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, vor fi celebrați cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social. Recunoaşterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat şi contribuţia la promovarea imaginii profesiei, vor stabili şi anul acesta câştigătorii!

Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit gala încă de la prima ediţie, Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială. La ediţia din acest an, participanții vor avea parte de muzică pentru suflet şi din suflet a Alexandrei Uşurelu şi Muse Orchestra, iar captivantele acorduri ale violonistei Rusandra Panfili alături de cei patru muzicieni internaţionali ce formează Panfili & Friends îi vor fascina şi îi vor duce pe cei prezenți la eveniment într-o lume de poveste despre frumosul şi generozitatea din om.
Specificul domeniului în care asistenţii sociali îşi desfăşoară activitatea zi de zi face ca aceştia să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situaţii limită. Totuşi, ei nu renunţă la luptă şi încearcă să găsească soluţii reale la problemele sociale identificate. “Gala este despre şi pentru asistenţii sociali, aşa că nominalizaţi-i pe cei mai buni! Regulamentul Galei şi formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul gala.cnasr.ro”, mărturisește Doru Buzducea, președintele CNASR.

Start nominalizări!
În perioada 15 ianuarie – 4 februarie 2018 se pot face înscrieri/nominalizări. Lista premiilor Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, editia a V-a 2018 este: Premiul asistentul social al anului; Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale; Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate; Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost; Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu; Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi; Asistentul social din domeniul incluziunii sociale / economie socială; Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare; Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale; Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituţia anului; Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială; Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social; Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale; Premiul pentru cea mai activă sucursală a CNASR. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social şi acţionează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia şi pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieţii sociale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here