Clubul Minerul Motru va avea, pentru prima dată de la înființare, sediu modern în oraș

2432

Primăria Municipiului Motru a preluat în urmă cu un an o locație de pe Bulevardul Trandafirilor. Aici, mai mulți ani la rând și-au desfășurat activitatea mai multe partide politice, care s-au desființat. Înainte de anii 1990 tot aici desfășura activitatea CEC-ul din municipiu.

Acum însă, primarul a luat decizia că acest spațiu să fie oferit în administrare CS Minierul Motru ca să poată expune cupele, medaliile, titlurile obținute de clubul sportiv la diferite discipline, având în vedere că beneficiază de o vitrină generoasă iar spațiul este compus dintr-o sală de ședințe de aproximativ 20 mp, grup sanitar dar și o magazie. În această locație se pot desfășura și mici competiții de table și șah, rummy dar mai ales sediul va avea un program bine stabilit. Aici, iubitorii sportului vor putea să vină să vadă cupele, să se fotografieze cu ele, să depăneze amintiri, să poate fi achiziționate diferite suveniruri (tricouri, șepci, fulare) toate acestea aducând aminte de gloriile sportului motrean, de echipa de fotbal dar și de alte discipline sportive cum sunt luptele, boxul, tenis de câmp, handbal, judo, baschet.
Aceste discipline, la Motru, funcționează și, mai mult, se obțin, rezultate importate la competiții locale, județene, naționale și internaționale. De doi ani, sportul motrean a renăscut la Motru. Ieri, în această locație, a fost instalată și o firma luminoasă pe led, mobilierul pentru vitrină, unde și-au găsit locul o parte din cupele și medaliile care zăceau aruncate în magaziile stadionului municipal din oraș. Cu toate că actualul primar nu a fost un mare sportiv s-a gândit să scoată în evidență trofeele și acest club la care au activat zeci de cetățeni din oraș care au trudit pentru trofeele și medaliile expuse.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here