Circulaţie fără restricţii pe Defileu

209

Restricţiile impuse de pe Defileului Jiului pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a tronsonului Bumbeşti-Jiu – Petroşani au fost ridicate. Astfel, conducătorii auto vor putea tranzita acest traseu pe tot parcursul zilei. Şantierul se va redeschide anul viitor, lucrările putându-se încheia la 15 noiembrie 2015.

Conducătorii auto care până acum au fost nevoiţi să se adapteze programului de restricţii de pe Defileul Jiului pot respira liniştiţi. Şantierul s-a închis la data de 28 noiembrie, urmând a fi redeschis în primăvara anului viitor. Astfel, cei care doresc să ajungă de la Bumbeşti-Jiu la Petroşani nu mai sunt obligaţi să aleagă rute ocolitoare, Defileul fiind deschis zi de zi.
Lucrările de modernizare a acestui tronson de drum vor continua anul viitor. Se preconizează că acestea vor fi finalizate la mijlocul lunii noiembrie 2015. din fericire, până în prezent s-a reuşit efectuarea unui procent important din lucrare, fiind montate şi plase de protecţie pentru a împiedica desprinderea bucăţilor de stâncă de pe versanţi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here