Cioloș, candidatul la europarlamentare al recentei Alianțe 2020 USR+PLUS

450

Forurile de conducere ale PLUS și USR au decis sâmbătă, 2 februarie 2019, formarea Alianței 2020 USR+PLUS. Cele două partide vor candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

„Se naște principala forță de opoziție modernă din România, care în cel mai scurt timp să poată să preia guvernarea și să ofere un proiect pentru România. De data aceasta, românii au cu cine să voteze. Alianța va avea reprezentare în birourile electorale, în secțiile de vot. Pornim pe teren cu peste 8000 de membri USR și peste 8000 de membri PLUS”, a spus Dacian Cioloș.

Președintele PLUS va deschide lista comună de candidați pentru alegerile din mai. Pe listă se află și gorjeanul Alin Cristian Mituța, coordonator PLUS al regiunii SV Oltenia, originar din Novaci.

Cu privire la membrii aleși să candideze, Dacian Cioloș a amintit că „avem un fost prim-ministru, doi foști miniștri, avem oameni cu experiență în Parlamentul European, cu experiență în politicile europene, avem foarte mulți oameni noi, care au candidat pentru prima dată și care au experiență tehnică profesională foarte bună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here