Cinci parcuri reabilitate la Târgu-Jiu

1272

Administrația locală din Târgu Jiu a reabilitat mai multe părculețe din oraș. Toate zonele verzi din municipiu vor fi reamenajate și vor schimba radical cartierele în care sunt amplasate, promit autoritățile.
„Am deschis micul parc din strada Griviței, situat lângă Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu”. Este o mică oază de verdeață și flori, cu un aspect plăcut, care schimbă foarte mult înfățișarea întregii zone. Creăm zone dominate de spații verzi și copaci, amenajate cu gust și care presupun: rulouri de gazon; sisteme de irigații; arbori din diferite specii; iluminatul parcului și aleilor; iluminat peisagistic asigurat de proiectoare ce vor pune în valoare elementele dendrologice; alei din pavele; mobilier urban. Este un program prin care amenajăm mici colțuri de natură ce vor înfrumuseța diferite zone din municipiu”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.
Vineri se deschid parcurile din Mioriței și Olari. Toate zonele verzi din municipiu vor fi reamenajate în timp și vor schimba radical cartierele în care sunt amplasate. Urmează proiectele pentru parcurile din zonele Lido și Debarcader, dar și pentru restul părculețelor din municipiul Târgu Jiu.
Până în acest moment s-a lucrat la parcurile din Mioriței, Olari, Griviței (în fața complexului Runcu), 23 August – Săvinești și cel situat vizavi de Gară.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here