Cinci echipaje SMURD, în județul Gorj

497

O autospecială a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare a intrat, de ieri, în dotarea Gărzii de Intervenție Tismana, pentru a se scurta timpul de intervenţie în situaţiile de urgenţă. Echipajul va acorda primul ajutor calificat, în comunele Peștișani, Godinești, Padeș și în orașul Tismana. La nivelul județului Gorj sunt, în total, cinci echipaje SMURD.
,,Unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am stabilit pentru acest an a devenit realitate: operaționalizarea unui echipaj SMURD în cadrul Gărzii de Intervenție Tismana.Echipajul va interveni pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul producerii unor situații de urgență în orașul Tismana și în comunele Padeș, Godinești și Peștișani. Ducem o muncă pe mai multe fronturi, iar pe lângă intervențiile pe care le gestionăm zilnic și care nu sunt deloc puține, pe lângă activitățile de prevenire a situațiilor de urgență, pe lângă exercițiile pe care le desfășurăm și pregătirea continuă de care suntem în permanență preocupați, încercăm să ne stabilim obiective și să desfășurăm activități ai căror beneficiari sunt cetățenii.
Ei trebuie să fie în siguranță, ei trebuie să primească ajutor în cel mai scurt timp și spre ei trebuie să se concentreze orice acțiune întreprinsă de noi! Trebuie să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și ne-au sprijinit în realizarea acestui obiectiv, ne luăm angajamentul că nu ne vom opri aici cu realizările din acest an, iar până la finalul anului sperăm să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus”, se precizează într-un comunicat al ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here