Cicâldău, ,,oltean” până în 2025

460

Decarul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, şi-a prelungit contractul cu echipa din Bănie. Fotbalistul venit de la Viitorul a semnat cu Ştiinţa până în 2025. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului înainte de partida cu FCSB. De asemenea, conducerea echipei a infirmat că a existat o ofertă de la formaţia italiană Bologna pentru jucător.
,,Alex Cicăldău a ajuns la o înțelegere cu Universitatea Craiova pentru prelungirea contractului până în anul 2025. Referitor la speculațiile apărute în presa ‘de specialitate’, precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici măcar o discuție și nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian”, a scris ucv1948.ro.
„Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Știința. Nu a fost nicio problemă, așa cum am citit în mass-media și chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseală în ultima perioadă, neavând vacanță și nefăcând pregătirea centralizată, dar voi fi din ce în ce mai bun. Forza Știința!”, a declarat Cicâldău.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here