Cetățenii din Novaci și Târgu-Cărbunești îndrăznesc să creadă în PSD!

310

Echipa de campanie a Partidului Social Democrat Gorj continuă șirul întâlnirilor zonale. Orașul Novaci prin președintele PSD Novaci, Gheorghe Porumbel, a fost, vineri, gazda ședinței de lucru la care au participat candidații la Camera Deputaților și Senat, Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu și Anca Bordușanu împreună cu șeful de campanie, Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, secretarul executiv PSD, Gheorghe Milosteanu și consilierii județeni Ramona Hortopan și Gheorghe Bucălăete.

Nu au lipsit nici liderii politici din Polovragi, Baia de Fier, Crasna, Săcelu, Alimpești, Bumbeşti-Piţic, Bengeşti-Ciocadia și Roşia de Amaradia.
S-au transmis mesaje de ordin organizatoric, dar și faptul că PSD este garanția creșterii economice care se simte în buzunarul cetățenilor, mai ales că se dorește ca tot mai mulți români să pătrundă în clasa de mijloc.
După Novaci s-a plecat la Târgu-Cărbunești, unde primarul Dănuț Birău a făcut posibilă întâlnirea la care au participat factorii politici din localitățile Târgu-Cărbuneşti, Scoarţa, Albeni, Prigoria, Bustuchin, Logreşti, Berleşti, Licurici, Ţicleni și Dăneşti.
Primarii au ținut să sublinieze că realizările Guvernului Cioloş lipsesc cu desăvârşire.

Direcţiile de guvernare ale PSD:
# Mai mulţi români în clasa de mijloc;
# Cetăţenii să beneficieze cu adevărat de creşterea economică: salarii mai mari, servicii medicale de calitate, educaţie de top, pensii cinstite;
# Eliminarea a 102 taxe nefiscale;
# Sprijinirea fermierilor noştri pentru a nu mai importa alimentele pe care românii le pun pe masă;
# Reindustrializare, locuri de muncă bine plătite în companii româneşti puternice;
# 1 SRL gratuit, 1 leu capital social, o zi pentru înfiinţarea unei firme, cont bancar gratuit, e-semnătură gratuită;
# România start-up – sprijinirea tinerilor, pentru a îi convinge că viitorul lor este aici acasă;
# Creşterea anuală cu 20% a numărului de firme existente şi creşterea competitivităţii;
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here