CEO dă 50.000 de lei pentru revizii la aerul condiționat

845

Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie peste 53.000 de lei pentru servicii de reparații și întreținere echipamente de climatizare.

„Scopul acestor servicii este aducerea la caracteristicile şi parametrii proiectaţi şi menţinerea în funcţiune a echipamentelor de climatizare, pentru crearea condiţiilor normale de muncă pentru salariaţi, precum şi pentru funcţionarea echipamentelor energetice din casele electrice de pe utilaje şi echipamentele IT (servere) din sediile administrative”, se arată în documentația CEO.
Este vorba despre aparatele de aer condiționat din sălile de apel, ateliere, birouri, sedii administrative, dar și echipamentele montate în cabinele de comandă de pe utilajele de mare capacitate.
Serviciile de reparații și întreținere se vor efectua la carierele Roșia, Pinoasa, Peșteana, Jilț Sud, Roșiuța, Lupoaia, Husnicioara și la sediul UPRUM Rovinari.
Contractul va fi semnat pe o perioadă de patru luni. Valoarea totală estimată este de 53.029 lei fără TVA. Ofertele se depun până pe data de 9 iunie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here