Cele mai populare sporturi în lumea pariurilor sportive

943

Sportul face parte din viața noastră și contribuie la menținerea sănătății, me îmbunătățește tonusul, ne face să fim activi într-o lume sedentară, însă doar puțini dintre noi ajung să practice un sport de performanță. Cu toate acestea, sportul și competițiile sportive există de când lumea și pământul.

Și acolo unde există o competiție sportivă există și doritori să parieze, o acțiune care stă în firea omului. Odată cu creșterea în popularitate a unor competiții sportive a crescut și numărul pariorilor, iar industria aceasta a cunoscut o creștere accelerată în ultima decadă, odată cu apariția site-urilor de pariuri online.

Datorită tehnologiei și prin expansiunea masivă a internetului, casele de pariuri au migrat spre mediul digital unde au diversificat oferta de pariere. Acum orice persoane care dorește să-și încerce norocul poate accesa un site sau o aplicație a unei case de pariuri și să plaseze biletul. Totodată, a fost diversificată oferta de pariere atât la nivel competițional, dar și în cadrul unui meci. Conform unor studii, a fost realizat și un clasament al celor mai populare sporturi după volumul pariurilor.

Fotbalul european este cel mai urmărit sport din lume. Este cel mai popular sport pe care puteți paria. Cele mai multe pariuri în fotbal sunt destul de simple. Trebuie doar să preziceți dacă va exista o victorie sau egal și să precizați scorul final.

Însă există și pariuri pe numărul de cornere, cartonașe, faulturi și inclusiv pe marcatorii golurilor, dar și alte oportunități pentru pariorii mai experimentați. Oricine poate plasa un pariu, dar e nevoie și de multă cercetare pentru a vă perfecționa în pariurile sportive. Poate ar fi bine să nu vă luați mereu după cotele caselor de pariuri, ci după unele statistici și informații care vă pot oferi o acuratețe mai bună asupra pariurilor. Când combinați aceste statistici cu cercetarea, vă puteți crește șansele de de performanță. Puteți accesa acest site pentru mai multe informații despre casele de pariuri.

Tenis a crescut în popularitate prin prisma competițiilor organizate la nivel global și a jucătorilor foarte buni ce evoluează. În același timp, pariul pe competițiile de tenis este ușor pentru începători, dar și pentru pariorii experimentați. Un joc de tenis nu are remize precum fotbalul. Tenisul oferă o varietate de pariuri simple și directe. Dar cel mai important este prezicerea câștigătorului unui meci sau turneu. Pentru a performa cu un pariu la tenis, trebuie să studiați clasamentul și calitățile fiecărui jucător în turneele anterioare. Trebuie să mai țineți cont de faptul că unii jucători au performanțe mai bune pe terenurile de iarbă (folosite în competiții precum Wimbledon), în timp ce alții câștigă mai multe jocuri pe zgură. Evident că pot apărea și surprizele pentru că jucătorii de tenis pot avea momente de joc mai bune sau mai puțin bune.

Fotbalul american este un alt sport aflat în topul preferințelor pariorilor. Liga Națională de Fotbal (NFL) atrage cea mai mare sumă de bani din pariuri, în fiecare an, în SUA. Deși pariurile sportive nu sunt încă permise în multe state din SUA, iubitorii de fotbal american cheltuiesc o avere pariind pe meciurile din ligă în fiecare an. Punctul culminant este Super Bowl, când iubitorii NFL din întreaga lume cheltuiesc sume impresionante pe rezultatul acestui meci.

Cursele de cai rămân în top 5 competiții sportive preferate de pariori. Se spune că istoria pariurilor sportive a început cu aceste curse de cai, care erau la mare căutare. Astăzi, popularitatea acestor competiții a mai scăzut, dar nu s-a pierdut interesul. În mod normal, pasionații de curse de cai merg pe hipodrom, însă practica aceasta a evoluat odată cu popularitatea pariurilor online. Ca și în cazul oricărui sport pe care doriți să pariați, cel mai bun mod de a selecta un potențial câștigător este să vă documentați și să verificați cele mai recente statistici.

Baschetul, și în special NBA, se bucură de popularitate la nivel global. În timp ce NBA este cea mai faimoasă ligă din SUA, liga europeană de baschet generează, de asemenea, mult volum la pariuri. Majoritatea pariurilor la baschet implică ceea ce este cunoscut sub denumirea de spread betting. Acest lucru necesită să preziceți dacă o echipă va învinge o altă echipă cu o anumită marjă. Cele mai interesante pariuri implică prezicerea marjei cu care o echipă favorită va învinge un underdog atunci când echipa de top joacă un meci în deplasare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here